KT De Bietjes

Lucky Stiff

Lucky Stiff

Als de rijke Anthony Hendon overlijdt, lijkt zijn neef Harry Witherspoon de enige erfgenaam van zes miljoen dollar. In zijn testament vraagt Anthony hem mee te nemen naar Monte Carlo voor een laatste reis. Onderweg wordt Harry flink tegengewerkt door een stel aasgieren die hun kans schoon zien om het fortuin in handen te krijgen.

Wie zal het fortuin krijgen? Hondenvoorvechtster Annabel, bijziende Rita of toch… Harry?

Regisseur

Dieter Verhaegen

Toen Dieter Verhaegen afstudeerde aan de musicalafdeling van het Brusselse conservatorium in 2002 had hij meteen zijn eerste rol beet in de succesproductie ‘Romeo en Julia, van haat tot liefde’ in een regie van de Franse Redha. Als Mercutio mocht hij twee jaar lang in Vlaanderen en Nederland een mooie dood sterven.

Vanaf dan was Dieter te zien in de grote theaters in ‘Sneeuwwitje’, in ‘Grease’, waarvoor hij genomineerd werd als beste mannelijke bijrol, in ‘Annie’ en ‘Belle en het beest’, waar hij naast zijn vaste stek in het ensemble ook understudy was voor Lumière, Tickens en D’Oncre. Bij Judasproducties speelde Dieter in ‘Assassins’ en ‘Charlie Brown’ en voor de allerkleinsten kroop hij in de rol van Oscar in ‘Supermam’ en was hij de man in ‘Man van taal’.

In het zuiden van het land is hij intussen bekend na zijn vertolking van Annas in ‘Jesus Christ Superstar’ in Villers-la-Ville en ook in verschillende dinershows zoals ‘Wonderland in The Stage was Dieter te bewonderen.

Met Leporello bewandelt Dieter ondertussen ook andere paden. Met deze eigenzinnige theatermakers toerde hij vijf jaar door België, Frankrijk en Nederland met ‘Macbethbranding’ waar Dieter afwisselend in het Frans en Nederlands Banquo op de planken zette. Hij stond met deze productie ook twee weken op het theaterfestival van Avignon. Momenteel toert hij in hun nieuwe theaterproductie ‘Het laatste feest’, een samenwerking met de opera van Nantes, door Europa. Dieter was te zien als Noah Claypole en understudy Fagin in ‘Oliver en vertolkte hij verschillende rollen in ‘Spamalot’, ‘Domino’ en ‘Ben X’ en was hij Geronimo Stilton in ‘Fantasia’.

Auditie 24 Augustus 2019

Onder het alziende oog van regisseur Dieter Verhaegen en muzikaal leider Anne Van Steenwinkel zetten we de eerste stappen in de nieuwe productie, van het openingslied tot het uitproberen van de solistenrollen. En dan was er nog die oefening met twee stoelen en een verdwenen rolstoel...

Call Now
%d bloggers liken dit: