KT De Bietjes

Shelovesme

Wanneer Amalia Balash naast Georg Nowack bij Mr. Maraczek's Parfumerie begint te werken, ruziën beide eindeloos. Onbewust schrijven beide liefdevolle woorden naar elkaar als onderdeel van anonieme pennenvriend dienst. Wanneer Georg ontdekt wie zijn beste vriend is, kijkt hij terug naar de relatie en realiseert hij zich dat al die vijandigheid vermomde liefde moet geweest zijn

Regisseur: Dieter Verhaegen

Toen Dieter Verhaegen afstudeerde aan de musicalafdeling van het Brusselse conservatorium in 2002 had hij meteen zijn eerste rol beet in de succesproductie ‘Romeo en Julia, van haat tot liefde’ in een regie van de Franse Redha. Als Mercutio mocht hij twee jaar lang in Vlaanderen en Nederland een mooie dood sterven.

Vanaf dan was Dieter te zien in de grote theaters in ‘Sneeuwwitje’, in ‘Grease’, waarvoor hij genomineerd werd als beste mannelijke bijrol, in ‘Annie’ en ‘Belle en het beest’, waar hij naast zijn vaste stek in het ensemble ook understudy was voor Lumière, Tickens en D’Oncre. Bij Judasproducties speelde Dieter in ‘Assassins’ en ‘Charlie Brown’ en voor de allerkleinsten kroop hij in de rol van Oscar in ‘Supermam’ en was hij de man in ‘Man van taal’.

In het zuiden van het land is hij intussen bekend na zijn vertolking van Annas in ‘Jesus Christ Superstar’ in Villers-la-Ville en ook in verschillende dinershows zoals ‘Wonderland in The Stage was Dieter te bewonderen.

 

Met Leporello bewandelt Dieter ondertussen ook andere paden. Met deze eigenzinnige theatermakers toerde hij vijf jaar door België, Frankrijk en Nederland met ‘Macbethbranding’ waar Dieter afwisselend in het Frans en Nederlands Banquo op de planken zette. Hij stond met deze productie ook twee weken op het theaterfestival van Avignon. Momenteel toert hij in hun nieuwe theaterproductie ‘Het laatste feest’, een samenwerking met de opera van Nantes, door Europa. Dieter was te zien als Noah Claypole en understudy Fagin in ‘Oliver en vertolkte hij verschillende rollen in ‘Spamalot’, ‘Domino’ en ‘Ben X’ en was hij Geronimo Stilton in ‘Fantasia’.

Call Now
%d bloggers liken dit: