KT De Bietjes

Little Voice

Little Voice vertelt het verhaal van een meisje die zich sinds de dood van haar vader teruggetrokken heeft op zolder. Ze leeft er in haar eigen droomwereld op de tonen van haar vaders platencollectie. Haar ordinaire moeder versiert intussen de ene dubieuze man na de andere, waaronder een derderangs producer. Wanneer deze het zangtalent van het meisje ontdekt, ruikt hij meteen het grote geld en lanceert haar in de muziekwereld. Met alle gevolgen vandien…

Regisseur: Guy Beullens

Gie regisseerde zijn eerste stuk op 21-jarige leeftijd. Sindsdien is hij steeds doorgegaan en ondertussen heeft hij de kaap van 50 regies al gekeerd.
Hij heeft met deze regies ook prijzen behaald. Zo behaalde hij als vrijwel enige een tweede maal uitmuntendheid na elkaar met hem als regisseur en met een zelfde groep en ook een derde maal na elkaar uitmuntendheid met hem als laatste regisseur, in het Brabantse toneeltornooi. Hij won in 2013 ‘De Kleine Prins’ (de Leuvense stadsprijs) voor zijn regie van ‘Tien kleine Indiaantjes’ van Agatha Christie.
Gie heeft mooie stukken geregisseerd: Little Voice, Een vloog over het koekoeksnest, Wereldburgers, Tramlijn Begeerte, De getemde feeks, Closer, Schrijf me in het zand, Rozeke Vandaele, 4 zusters, Geruchten, Pijpenstelen, Doodskopsvlinder, Geruchten, Cyrano de Bergerac, Liefde, they shoot horses, don’t they, Blankenberge, De vrek… Allemaal pareltjes van kunnen. Het is een gedreven en zachtaardig regisseur en de beste referenties kan je bekomen van de groepen waar hij reeds heeft geregisseerd.
Call Now
%d bloggers liken dit: