KT De Bietjes

De Scheefpoeper

Oudejaarsavond: Gina neemt samen met haar vriendinnen wraak op haar vriend die haar bedrogen heeft. Ze sluiten hem op in één van de damestoiletten van de plaatselijk pub. Tom wordt voor hen het symbool van alle ontrouwe mannen. Een komedie over mannen en vrouwen, bedriegen en bedrogen worden, het weer goedmaken en wraaknemen. Grappig, hilarisch, maar ook ontroerend en zo herkenbaar!

Regisseur: Guy Beullens

Gie regisseerde zijn eerste stuk op 21-jarige leeftijd. Sindsdien is hij steeds doorgegaan en ondertussen heeft hij de kaap van 50 regies al gekeerd.
Hij heeft met deze regies ook prijzen behaald. Zo behaalde hij als vrijwel enige een tweede maal uitmuntendheid na elkaar met hem als regisseur en met een zelfde groep en ook een derde maal na elkaar uitmuntendheid met hem als laatste regisseur, in het Brabantse toneeltornooi. Hij won in 2013 ‘De Kleine Prins’ (de Leuvense stadsprijs) voor zijn regie van ‘Tien kleine Indiaantjes’ van Agatha Christie.
Gie heeft mooie stukken geregisseerd: Little Voice, Een vloog over het koekoeksnest, Wereldburgers, Tramlijn Begeerte, De getemde feeks, Closer, Schrijf me in het zand, Rozeke Vandaele, 4 zusters, Geruchten, Pijpenstelen, Doodskopsvlinder, Geruchten, Cyrano de Bergerac, Liefde, they shoot horses, don’t they, Blankenberge, De vrek… Allemaal pareltjes van kunnen. Het is een gedreven en zachtaardig regisseur en de beste referenties kan je bekomen van de groepen waar hij reeds heeft geregisseerd.
Call Now
%d bloggers liken dit: