KT De Bietjes

Musical: Into The Woods

Op 24 en 25 maart 2018 bracht KT De Bietjes sprookjes naar de Westrand - maar dan wel met een serieuze hoek af. 'Into The Woods' werd geregisseerd door Dieter Verhaegen, muzikale leiding was in handen van Anne Van Steenwinkel.

Deze musical speelt zich af in een klein dorpje aan de rand van het bos waar een mooie jongedame ('Assepoester'), een zorgeloze jongen ('Jaap en de Bonenstaak'), een hongerig meisje ('Roodkapje') en een bakker en zijn vrouw wonen. De bakker en zijn vrouw hebben een grote kinderwens die niet kan uitkomen door de vloek van een boze heks.

De enige manier om de vloek te verbreken is door een drankje te maken met behulp van vier voorwerpen, een kapmantel zo rood als bloed, een koe zo wit als melk, haar zo geel als koren en een muiltje zo puur als goud. Tijdens hun zoektocht naar de vier objecten komen ze in contact met verschillende sprookjesfiguren en hun verhalen waardoor de bekende 'gebroeders Grimm'-verhalen op een unieke manier door elkaar worden geweven.

Call Now
%d bloggers liken dit: